Editie 2019

Editie 2019

Op donderdagavond 10 oktober 2019 vond in Orpheus de vierde editie van de Apeldoorn Business Awards plaats. In een uitverkochte Rabobankzaal kregen de bedrijven een podium die door de jury als beste bevonden waren. Na de officiële uitreiking was er een feest in de foyer om na te praten, te borrelen en te dansen. Benieuwd naar de Award Night? Check de aftermovie, foto's en winnaars op deze pagina.

Aftermovie 2019

Weet je het nog? 2019 was de laatste editie van Apeldoorn Business Awards in Orpheus. Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op deze editie. Heb jij het even niet meer helemaal scherp? Kijk dan de aftermovie om je geheugen weer op te frissen.

Youtube plaatst en beheert cookies voor het afspelen van deze video.
Klik hier voor meer informatie

Open de video op youtube.com

Foto's

Naast een aftermovie zijn er in 2019 ook veel foto’s gemaakt om ons te herinneren aan het succes van deze editie. Klik op de onderstaande knop om de foto’s te bekijken.

Foto's 2019

Winnaars 2019

Starters
Atelier Bijzondere bonen

Detailhandel
RTV Stegeman

Groothandel en Dienstverlening
Poel Bosbouwartikelen

Toerisme en Horeca
Golf- en Businessclub De Scherpenbergh

Industrie en Technologie
Bakkerij Fuite

Maatschappelijke organisaties
Riwis Zorg & Welzijn

Publieksprijs
De Publieksprijs werd in de wacht gesleept door Café de Hamer. Deze prijs was tot stand gekomen na meer dan 5.883 unieke stemmen van het Apeldoorns publiek via internet. Het volledige juryrapport vind je hier.