“We zijn hierdoor enorm gegroeid in bekendheid”

15 augustus 2019

Alles voor krakend verse broden en specialiteiten om echt te verwennen. Daar werd Echte Bakker Keurhorst voor beloond tijdens de Apeldoorn Business Awards, als winnaar in de categorie Detailhandel. We blikken met ze terug naar de Award Night.

Hoe vonden jullie het om genomineerd te worden?
“Het was een eer om genomineerd te worden en bovendien echt een verrassing. Het gaf ons team dan ook een enorme boost om dit met elkaar te beleven.”

Wat hebben de Apeldoorn Business Awards jullie gebracht?
“Veel bekendheid en aandacht, maar ook echte nieuwe klanten en opdrachten. Als genomineerde en later als winnaar krijg je veel aandacht vanuit allerlei kanalen.”

Hoe ervaarden jullie de Award Night?
“Het was echt één groot feest voor iedereen! Medewerkers en familie hebben die avond echt genoten. Vanaf het moment dat we werden opgehaald was het feest. We voelden ons echt een winnaar.”

Welke tip zouden jullie de genomineerden van 2019 geven?
“Maak er als bedrijf echt een feestje van. Dit zijn momenten die je moet pakken als team, maar ook moet gebruiken naar buiten toe. Waar je best over mag communiceren. Wees trots en draag dat als team uit.”

Wat zou je graag tegen het Apeldoorns bedrijfsleven willen zeggen?
“Als Apeldoorners zijn we al snel wat terughoudend. Dat siert ons, maar we mogen soms best wat trotser zijn. En dat laten zien. Wees daarnaast ook niet te snel tevreden met hoe het nu is, blijf vernieuwen.”

Wijze woorden van echte vakmensen. Bedankt!