“De nominatie drong niet echt tot ons door”

01 juli 2019

Met weer volop warme temperaturen en zonnestralen, is het topdrukte bij de ijscomannen van Apeldoorn. En zeker ook bij IJs van Co, winnaar van de publieksprijs vorig jaar. Ruim 4.350 mensen stemden op hen! We blikken terug naar het moment dat eigenaren Gerrit en Miranda Dros hoorden dat ze de prijs hadden gewonnen.

Hoe was het om genomineerd te worden?
“Ontzettend leuk! Maar we moeten eerlijk zeggen, dat het pas op de avond van de uitreiking echt bij ons begon te spelen. Daarvoor waren we zo druk met de supermooie zomer, dat de nominatie niet echt tot ons doordrong.”

Wat hebben de Apeldoorn Business Awards jullie gebracht?
“Enorm veel positieve reacties. We zien het zelf als een enorm compliment dat klanten op ons hebben gestemd. Sterker nog: daar zijn we gewoon supertrots op. Of we het hierdoor drukker hebben gekregen is niet echt te zeggen. Ongetwijfeld zijn er extra mensen op afgekomen.”

Hoe ervaarden jullie de Award Night?
“Dat was echt een hele happening. Bij Wensink en het Orpheus was het tot in de puntjes verzorgd. We hebben leuke mensen ontmoet en zijn als winnaars flink in de watten gelegd.”

Welke tip zouden jullie de genomineerden van 2019 geven?
“Geniet van elk moment. Het is echt heel leuk om mee te maken.”

Wat zou er nog verbeterd kunnen worden in het Apeldoorns bedrijfsleven?
“We zouden willen zien dat meer bedrijven samenwerken. Respecteer elkaar als bedrijf en werk samen. Dat levert vaak meer op dan dat het energie kost.”

Zet ‘m op met dit weer, Gerrit en Miranda!