Hoe is het om een Business Award te winnen? We blikken terug met Foenix!

29 maart 2017

“Foenix laat zien hoe je door re-integratie in combinatie met hergebruik een dubbele maatschappelijke functie creëert en daarmee een succesvol bedrijf kunt vormen.” Hoe vonden zij het om de award te winnen in de categorie Maatschappelijke Organisaties? Dit vroegen we aan Arjin Jans, directeur van Foenix.

Hoe vond je het om genomineerd te worden voor de Apeldoorn Business Awards?
Ineens hoor je dat je genomineerd bent voor de Apeldoorn Business Awards. Dat was verrassend! Natuurlijk erg leuk en een compliment voor het bedrijf en de medewerkers.
Vervolgens werden we onder vuur genomen door de jury. We waren nieuwsgierig hoe serieus en inhoudelijk dit ging zijn. We werden we positief verrast! De jury was scherp en vroeg stevig door. Dit werd inhoudelijk versterkt door een duik in onze boeken.

Hoe heb je de Award Night beleefd?
Als een gezellige avond! We werden opgehaald en gingen naar Wensink Mercedes-Benz. Hier hebben we gegeten met alle genomineerden. Dit was goed geregeld. Vervolgens werden we naar Orpheus gebracht en kwamen we aan bij de rode loper. Om daarna op het podium te mogen staan na het stevige selectieproces maakt je trots. En om dan ook nog te winnen is helemaal een feest! En dat feest werd goed doorgezet na de uitreiking van de Awards. De band droeg daar zeker aan bij. Het was een mooie avond!

Hoe kijk je terug op de Apeldoorn Business Awards? Wat heeft het je gebracht?
Het certificaat dat we hebben gekregen hebben we in alle winkels geplaatst. Een groot compliment voor ons bedrijf en onze medewerkers. We hebben veel leuke en positieve reacties gekregen van allerlei mensen. Het is moeilijk om te meten of ons iets specifieks heeft gebracht. Het heeft ons in ieder geval positief en serieus geluid opgeleverd in Apeldoorn!