“De Awards leverde ons meer bekendheid op”

18 juni 2019

De uitreikingen van de Apeldoorn Business Awards 2019 staan op 10 oktober weer voor de deur! Daarom blikken we samen met de winnaars van vorig jaar terug naar hun ‘moment of fame’. Winnaar in de categorie Toerisme en Horeca was Drakenbootfestival. En laat het festival nu net weer over een paar dagen losbarsten! We spraken met de drijvende krachten achter het Drakenbootfestival: Eric-Jan Westen en Marieke Nieuwenhuis.

Hoe vonden jullie het om genomineerd te worden?
“Een nominatie is een enorme eer. Het is een ontzettend leuke waardering voor alle energie die we in ons festival stoppen.”

Hoe hebben jullie de Award Night ervaren?
“Als echte VIP-sterren. We werden echt in het zonnetje gezet, als echte winnaars en zo voelden we ons ook. Dat was heel bijzonder.”

Wat hebben de Apeldoorn Business Awards jullie gebracht?
“Meer bekendheid. Dit jaar hebben veel nieuwe bedrijven zich aangemeld voor onze Drakenboot Bedrijvenrace. Maar liefst 10 teams meer. We geloven dat de bekendheid uit onze Apeldoorn Business Award hier wel aan mee heeft geholpen.”

Wat zouden jullie aan de genomineerden van 2019 willen meegeven?
“Heel simpel: wees trots op deze nominatie en geniet ervan!”

Wat zou er nog verbeterd kunnen worden in het Apeldoornse bedrijfsleven?
“We vinden dat Apeldoornse bedrijven wel vaker in de spotlights mogen staan. Sommige bedrijven worden namelijk niet echt gezien. Apeldoorn Business Awards neemt hierin al het voortouw, maar het mag wat ons betreft nog vaker gebeuren.”

Drakenbootfestival barst vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni los op het Zwitsalpark in Apeldoorn. De vrijdag met artiesten als Waylon, De Dijk, Maan en Nielson. Tickets hiervoor zijn nog verkrijgbaar op www.drakenbootfestivalapeldoorn.nl. De zaterdag en zondag zijn gratis toegankelijk en staan ramvol leuke marktjes, foodtrucks, vette artiesten en natuurlijk vinden dan ook de legendarische drakenbootraces plaats!