Winnaar categorie Dienstverlening 2017: Hildering Groenkunst

4 uur geleden

Op 12 oktober 2017 werden de Apeldoorn Business Awards uitgereikt. Winnaar in de categorie Dienstverlening was Hildering Groenkunst. We blikken terug met Maurits Hildering.

De jury koos voor Hildering Groenkunst. Maar waarom eigenlijk?
“Een bevlogen ondernemer met unieke producten: mummieplanten en mummiemos. Zeer innovatief, in samenwerking met de Wageningse universiteit. Vakmanschap ten top waarbij Maurits Hildering speciale duurzame technieken heeft ontwikkeld om planten voor jaren te conserveren waardoor milieuvriendelijke interieurkunst ontstaat. Een Apeldoorns bedrijf dat haar bijzondere nichemarkt van mummieplanten wereldwijd op de kaart heeft gezet”, aldus de jury.

Hoe vonden jullie het om genomineerd te worden voor de Apeldoorn Business Awards?
Allereerst is het een te gekke ervaring om genomineerd te worden voor deze lokale prijs. Daarnaast is het gaaf om zo op de kaart te worden gezet.

Vervolgens was het tijd voor de Award Night. We werden feestelijk onthaald met een diner bij Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn en een waar rodeloper-moment bij Theater Orpheus. In een volgepakte Rabobankzaal werden de winnaars bekend gemaakt. Wij vonden de Award Night zeer goed georganiseerd. Ook was de presentatie, in handen van Harm Edens, erg leuk.

Wat hebben de Apeldoorn Business Awards jullie gebracht?
De Apeldoorn Business Awards hebben ons veel promotie opgeleverd. Zeker op Social Media werd het event, onze nominatie en later winst, breed uitgemeten. Lokaal hadden we dit wel verwacht, maar dat het ook landelijk veel promotie op zou leveren hadden we niet verwacht. Meer dan 6.500 mensen hebben onze LinkedIn-pagina bezocht na de Award Night