Winnaar categorie Starters 2017: Claudio's IJssalon

29 mei 2018

Een van de categorieën van de Apeldoorn Business Awards is Starters. Winnaar in deze categorie in 2017 was Claudio’s IJssalon. We vroegen Claudio Tabbers naar zijn ervaring met het winnen van een Apeldoorn Business Award. Lees je mee?

De jury koos voor de categorie starters Claudio’s IJssalon als winnaar. Maar waarom eigenlijk? We vroegen het de jury:
“In deze hoog competitieve markt schieten ijssalons als paddenstoelen uit de grond. Claudio’s IJssalon heeft niet alleen in Apeldoorn een vaste positie, ook hebben ze landelijke erkenning als tweede beste ijssalon van Nederland. Claudio van Claudio’s IJssalon is zeer gedreven, doet nooit concessies aan kwaliteit en komt continu met nieuwe smaken. En dat alles in een goed georganiseerde ijssalon waar medewerkers weten wat ze moeten doen en waar een vriendelijke en klantgerichte sfeer hangt.”

Claudio, hoe vond je het om genomineerd te worden voor de Apeldoorn Business Awards?
“Het was een enorm leuke verrassing om te horen dat we genomineerd waren voor categorie starter. Voor het gehele team voelde dit als een mooi compliment!

Het was een geweldige feestelijke avond! Eerst mochten we met alle genomineerden genieten van een heerlijk ‘walking dinner’ in de showroom van Wensink. Vervolgens werden we als “echte sterren” via de rode loper warm onthaald op het Orpheus. En na de bekendmaking was het een mooi feest!”

Wat hebben de Apeldoorn Business Awards jullie gebracht?
“We hebben ontzettend veel leuke reacties en felicitaties ontvangen. En hierdoor ook weer veel nieuwe mensen ontmoet. Een geslaagde avond!”