Winnaars 2018

10 oktober 2018

Op donderdagavond 11 oktober 2018 vond in Theater Orpheus de derde editie van de Apeldoorn Business Awards plaats. In een volgepakte Rabobankzaal kregen de bedrijven een podium die door de jury als beste bevonden waren. De presentatie was in handen van Harm Edens die samen met juryvoorzitter Angelique Hommes de Awards uitreikte. De volgende bedrijven ontvingen een Award:

Starters
Youngster

Detailhandel
Echte Bakker Keurhorst

Groothandel en Dienstverlening
Bierbrouwerij de Vlijt/Veluwse Schavuyt

Toerisme en Horeca
Drakenbootfestival Apeldoorn

Industrie en technologie
K.I.M. Nederland

Maatschappelijke organisaties
Stichting 'kLEEF

De publieksprijs werd in de wacht gesleept door IJs van Co. Deze prijs was tot stand gekomen na meer dan 4.350 stemmen van het Apeldoorns publiek via internet. Het volledige juryrapport vind je hier.

Breaking news
Toen de Award Night bijna voorbij was ontving Harm Edens een telefoontje met twee fantastische nieuwtjes. De Apeldoorn Business Awards gaan nog drie jaar verder. En Centraal Beheer wordt de komende drie jaar Premium Partner!

Na de officiële uitreiking was er een feest in de foyer om na te praten, te borrelen en te dansen. De band The Night Flight wist de sfeer er goed in te krijgen en zo ontstond er een spontaan dansfeestje. De organisatie kijkt terug op een geslaagde derde editie. Zorg dat je er in 2019 ook weer bij bent!