×
<p>Je bent er bijna! Kijk in je mail om je stem te bevestigen.</p>

Gemeente Apeldoorn Publieksprijs

Welk Apeldoorns bedrijf moet volgens jou de Publieksprijs winnen? Kies één bedrijf en breng je stem uit! De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de spectaculaire Award Night op 13 oktober in Theater Orpheus. Stemmen kan tot woensdag 12 oktober, 12:00 uur.
De Publieksprijs wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Apeldoorn

Let op! Je mag maar 1 keer een stem uitbrengen op 1 van de 18 genomineerden.

Award Night
Heb jij al kaarten gekocht voor de spectaculaire Award Night? Daar worden op feestelijke wijze de Business Awards per categorie uitgereikt en natuurlijk de winnaar van de Publieksprijs bekend gemaakt. We sluiten af met feest onder leiding van de Hermes House Band. Koop je kaarten hier.

Centraal Beheer Starters

Amante Limoncello

Amante produceert en vermarkt biologische en ambachtelijke Limoncello en Arancello. Hierbij focust het bedrijf zich op horeca, slijterijen en groothandels. Amante is al drie jaar op rij winnaar van een zilveren medialle in de International Wine & Spirit Competition.

Stem op Amante Limoncello

Herenboeren Wenumseveld

Lokaal duurzaam voedsel produceren, en daarnaast werken aan herstel van natuur, bodem en biodiversiteit. Dát is waar we ons sterk voor maken, als coöperatie van 235 gezinnen. We verbouwen, met hulp van twee professionele boeren, meer dan 50 soorten groenten, hebben een fruitboomgaard, bloemen, eigen legkippen, varkens en runderen.

Stem op Herenboeren Wenumseveld

Restaurant Zenith

Restaurant Zenith laat precies zien waar wij voor staan. Een heerlijke avond uit met kwaliteit producten. Overheerlijke gerechten en wijnen. Een zaak wat swingt maar ook zeer zeker kennis bevat. Waar het moeten mogen is geworden, en waar discipline en hard werken wordt vertaald in liefde en vanzelfsprekendheid.

Stem op Restaurant Zenith

Detailhandel

Wolfswinkel Groentechniek

Wolfswinkel Groentechniek is een online en retail leverancier voor tuin- en outdoor- producten. 96 jaar geleden begon onze oma dit bedrijf, dat van generatie tot generatie over is gegaan. Binnen ons bedrijf staan
de klant, onze medewerkers, innovatie en duurzaamheid centraal. We zijn bijzonder trots op onze nominatie!

Stem op Wolfswinkel Groentechniek

Autobedrijf Boks

Autobedrijf Boks is al meer dan 35 jaar het juiste adres voor nieuwe en gebruikte auto’s. Het Apeldoorns autobedrijf, dat is aangesloten bij de BOVAG, heeft een ruime selectie aan gebruikte auto’s van vrijwel alle merken op voorraad en kan alle merken en modellen nieuw leveren.

Stem op Autobedrijf Boks

Outsole

Van de meest exclusieve Air Max 1 tot vintage paartjes voor in de vitrine. Outsole is naast collectible sneakers dé webshop voor alles wat je als sneakerliefhebber nodig hebt. We versturen wereldwijd, maar je bent voor sneakeradvies en koffie meer dan welkom bij ons in Apeldoorn. Door sneakerheads, voor sneakerheads.

Stem op Outsole

Groothandel en Dienstverlening

Albert van de Scheur

Albert van de Scheur is een 4e generatie familiebedrijf dat gespecialiseerd is in industriële verhuizingen door heel Europa. Die kunnen bestaan uit hijswerkzaamheden, machinetransport, machineopslag en het complete project- management. Met onze vorig jaar geplaatste zonnepanelen en veelal elektrische kranen willen wij bijdragen aan duurzaamheid waar dat kan binnen de sector.

Stem op Albert van de Scheur

Altios Cloud Experts

Altios Cloud Experts, een jong en eigenzinnig ICT en telecombedrijf gevestigd op Bedrijvenpark Apeldoorn Noord. Samen met onze enthousiaste en getalenteerde experts, ontzorgen we diverse organisaties op het gebied van ICT en telefonie verspreid door heel Nederland.

Stem op Altios Cloud Experts

De Weerd Verkeersopleidingen

Al 60 jaar bieden wij theorie- en praktijk- opleidingen aan voor alle rijopleidingen
die er zijn (m.u.v. de bus). Ook trainingen zoals rijvaardigheid, rijangst en dodehoek- trainingen verzorgen wij elke dag met plezier. Van weggebruikers betere bestuurders maken, dat is waar wij voor gaan. Daarnaast zijn wij opleider voor de transportprofessionals.

Stem op De Weerd Verkeersopleidingen

Toerisme en Horeca

Break Away / Cuber Outdoor Suites Veluwe

Cuber Suites combineert ongerepte natuur met de vrijheid van een vakantiehuis en de service van een design hotel. Met de innovatieve Cuber app regel je hele verblijf en ontvang je tailor made tips van je eigen lokale gids.
Je high-end hideout voor een verrijkend avontuur.

Stem op Break Away / Cuber Outdoor Suites Veluwe

Sizzles at the Park

SIP, DINE en CHILL zijn onlosmakelijk met ons en onze ruimtes verbonden. Ruimtes met een eigen sfeer, voor elk moment van de dag. We zijn de plek waar je je dag begint met koffie, culinair verrast wordt of gezellig samen borrelt. Die sfeer, dat gevoel: dat is Sizzles at the Park.

Stem op Sizzles at the Park

Klein Berlijn

Klein Berlijn is een restaurant zonder menukaart. We serveren een 4, 5, 6 of 7 gangen chef’smenu en verrassen je graag met heerlijke gerechten, goede wijnen en gastvrije bediening. Je kunt voor lunch en borrel terecht in De Lobby en probeer eens een potje Jeu de Boules in Klein Parijs.

Stem op Klein Berlijn

Industrie en Technologie

BBA Pumps

BBA Pumps is, als familiebedrijf, al bijna 70 jaar trotse bouwer van innovatieve en kwalitatief duurzame pompsystemen voor de wereldmarkt. Deze leveren maximale prestaties tegen minimale kosten, wat naadloos aansluit bij onze “lowest cost of ownership” filosofie. Als toegewijd team zijn we continue bezig met verbeteringen van product en proces.

Stem op BBA Pumps

De Bruin Tankbouw/DBPE

De Bruin Process Equipment is specialist in procestanks en -ketels. De gehele ontwikkeling en realisatie, van engineering tot service/ onderhoud, houdt De Bruin in eigen hand.
G2 Energy: warmte. En toch onafhankelijk van een aansluiting op het stroomnet. Het zonlichtsysteem met zonnecollectoren helpt om flink te besparen op de energiekosten.

Stem op De Bruin Tankbouw/DBPE

Sportunity

Sportunity is een digitaal sportmarketingbureau uit Apeldoorn die door middel van de ontwikkeling van apps en platformen sporters probeert te verbinden over de hele wereld. “Our mission is to connect people who love sports.” Momenteel heeft Sportunity al 3.000.000 mensen in zo’n 30 landen in beweging gebracht en verbonden.

Stem op Sportunity

Rabobank Maatschappelijke organisaties

Orpheus

Orpheus is het grootste culturele podium van Apeldoorn en de wijde regio. Orpheus presenteert een groot assortiment aan theater en muziek voor een breed en divers publiek uit Apeldoorn en omstreken. Het theater biedt een gastvrij podium aan creatieve initiatieven van binnen en buiten de stad. Daardoor is Orpheus een belangrijke culturele ontmoetingsplek. Ook verwelkomt Orpheus zakelijke evenementen.

Stem op Orpheus

Coöperatie deA

deA, duurzame energiecoöperatie Apeldoorn. Duurzame energie die we zelf en samen opwekken, waar we zelf zeggenschap over hebben, en die betaalbaar is. Daar doen we het voor. Samen werken we ook aan energie- besparing. Want energie die je bespaart, hoef je niet op te wekken. Zo werken we aan een duurzame toekomst. We wachten niet af. Apeldoorn fossielvrij maken, doen we nu!

Stem op Coöperatie deA

NewTechPark

Binnen NewTechPark werkt het bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen om talenten vanuit onderwijs, vakmensen en zij-instromers te inspireren zich een leven lang te ontwikkelen in de techniek. Met als focus samen ontdekken en innoveren binnen de kansrijke techniek.

Stem op NewTechPark