Breng nu je stem uit

Apeldoorn Business Awards 13 oktober
×

Je bent er bijna! Kijk in je mail om je stem te bevestigen.

Publieksprijs

Welk Apeldoorns bedrijf moet volgens jou de Publieksprijs winnen? Kies één bedrijf en breng je stem uit! En vergeet daarna niet je kaarten te kopen voor de spectaculaire Award Night op 11 oktober in Theater Orpheus. Het programma van de Award Night vind je hier. Stemmen kan tot woensdag 10 oktober, 12:00 uur.

Let op!
Je kunt per e-mailadres op 1 van de 18 genomineerden stemmen voor de Publieksprijs.

Starters

Youngster

Youngster is een jonge, dynamische organisatie gespecialiseerd in het verlenen van zorg aan jongeren tussen de 14 en 27 jaar. Rode draad binnen hun zorg is sport, want sport brengt letterlijk in beweging.

Stem op Youngster

Hopdonders

Hopdonders is een toevluchtsoord voor fijnproevers en levensgenieters. Voor beer geeks en hopsodemieters. Daarnaast zijn ze speciaalbieradviseur en -leverancier van verschillende horecagelegenheden in de regio.

Stem op Hopdonders

De Groene Draak

In Apeldoorn op de Veluwe bevindt zich een van de kleinste distilleerderijen van ons land. Nostalgie, vakmanschap en vooral passie voor het ambacht zijn de ingrediënten van het succes van De Groene Draak.

Stem op De Groene Draak

Detailhandel

Bakkerij Keurhorst

De Echte Bakker van Apeldoorn; vroeg opstaan, de mooiste en lekkerste broden bakken en een Keur aan specialiteiten klaarmaken. Alles wat bakkerij Keurhorst u aanbiedt komt uit eigen bakkerij.

Stem op Bakkerij Keurhorst

IJs van Co

IJs van Co bereidt sinds 1938 vers vanille-ijs voor de verkoop aan het loket in Hoenderloo. Daarnaast maken vele horecabedrijven, bakkerijen en instellingen gebruik van het assortiment ambachtelijk ijs. Topkwaliteit staat altijd voorop.

Stem op IJs van Co

Bakken & Zo

Famke startte in 2013 de winkel Bakken & Zo. In de winkel kun je terecht voor allerlei bakavonturen. Van taarten, cupcakes en bakmixen tot workshops, kinderfeestjes, keukenmachines en bakbenodigdheden.

Stem op Bakken & Zo

Groothandel en Dienstverlening

Wassink Bestratingen

Een familiebedrijf dat in 25 jaar is uitgegroeid tot een begrip op het gebied van bestrating en materialen. Wassink bestratingen is naast leverancier ook een voorstander van innovatie: altijd de beste en nieuwste producten leveren.

Stem op Wassink Bestratingen

Keus Schoonmaak

In 1992 is Keus Schoonmaak opgericht met de gedachte dat een schoonmaakbedrijf meer kan leveren dan professioneel schoonmaken. Keus is maatschappelijk betrokken en wil dat medewerkers met plezier werken.

Stem op Keus Schoonmaak

De Vlijt/Veluwse Schavuyt

In Apeldoornse Bierbrouwerij De Vlijt wordt dagelijks in de eigen brouwinstallatie het ambachtelijke speciaalbier Veluwse Schavuyt gebrouwen. Passie, oog voor kwaliteit en pure ingrediënten vormen de basis voor dit prachtige bier; ons bier! Proost!

Stem op De Vlijt/Veluwse Schavuyt

Toerisme en Horeca

Drakenboot

Stichting Drakenboot organiseert het jaarlijkse Drakenbootfestival in Apeldoorn. De stichting bestaat uit vier leden die tijdens de uitvoer van dit bekende festival worden ondersteund door vrijwilligers, scouting, stagiairs en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Stem op Drakenboot

Viva la Pizza

Viva la Pizza is een idee van Simon Giaccotto, wiens vader uit Sicilië komt. Viva la Pizza is de mobiele pizzabakker aan huis. Voor catering, bruiloften, zakelijke bijeenkomsten en workshops. Het geheim van een echte, Italiaanse pizza? De bodem!

Stem op Viva la Pizza

Huisje James

Een avond in Huisje James is gastronomisch genieten op een sprookjesachtige locatie vol culinaire verrassingen en unieke gastvrijheid. Stap vanaf de parkeerplaats in de golfkar en laat je meevoeren van aperitief in de Werkplaats, diner in het rietgedekte landhuis tot koffie met digistief bij de open haard.

Stem op Huisje James

Industrie en Technologie

Cor Rijken Verpakkingen

Vanuit een kleine zolderkamer begon Cor Rijken in 1990 zijn bedrijf. Vandaag de dag ontwikkelt het bedrijf innovatieve concepten en ontwerpen voor onderscheidende verpakkingen. Deze verpakkingen worden vervolgens ook geproduceerd.

Stem op Cor Rijken Verpakkingen

K.I.M. Nederland B.V.

K.I.M. Nederland B.V. startte in 1968 met het traditioneel isoleren van koel- en vriescellen. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot toonaangevend specialist in isolatiesysteembouw. K.I.M. bouwt koel- en vriescellen en overige geconditioneerde ruimten.

Stem op K.I.M. Nederland B.V.

Henk van Tongeren Water & Techniek

Een echt familiebedrijf waarbij de derde generatie nu aan het roer staat. De kernactiviteit van het bedrijf is grondwatertechniek en W+E installaties. Een lokale speler die inmiddels uitgegroeid is tot een van de grootste landelijke spelers in de branche.

Stem op Henk van Tongeren Water & Techniek

Maatschappelijke organisaties

Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst

Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten zoals sport, cultuur of mee op schoolreis. Allemaal normale levensbehoeften, waardoor kinderen zich kunnen ontplooien, ontwikkelen en meetellen.

Stem op Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst

Stichting 'kLEEF!

De wereld staat op zijn kop als je hoort dat je kanker hebt. Stichting ‘kLEEF staat klaar voor mensen met kanker en hun naasten. Mensen vinden steun bij elkaar. Het inloophuis is een plek om verdriet, angst en boosheid te delen. Voor, tijdens en na de behandelingen.

Stem op Stichting 'kLEEF!

De Klup

De Klup is uniek in Apeldoorn! Ruim 140 enthousiaste vrijwilligers zetten zich wekelijks met hart en ziel in om 600 deelnemers met een beperking de kans te geven actief te blijven in de samenleving. We bieden in ons Kluphuis maar liefst 30 verschillende activiteiten aan naar ieders wens. Ons motto: iedereen is welkom en mag meedoen!

Stem op De Klup