Breng nu je stem uit

×
<p>Je bent er bijna! Kijk in je mail om je stem te bevestigen.</p>

Publieksprijs

Welk Apeldoorns bedrijf moet volgens jou de Publieksprijs winnen? Kies één bedrijf en breng je stem uit! De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de spectaculaire Award Night op 10 oktober (UITVERKOCHT) in Theater Orpheus. Stemmen kan tot woensdag 9 oktober, 12:00 uur.

Let op!
Je mag maar 1 keer een stem uitbrengen op 1 van de 18 genomineerden.

Helaas, je kunt niet meer stemmen.

Wauw! We hebben heel veel stemmen ontvangen. We zijn momenteel druk bezig met het tellen van de stemmen. Morgen, tijdens de Award Night in Theater & Congres Orpheus, maken we de winnaar van de Publieksprijs bekend. Zien we je daar?

Starters

Atelier Bijzondere bonen

Bijzondere bonen is dé koffie-, thee- en chocoladesensatie van Apeldoorn. Fair trade en biologisch verantwoord; om je vingers bij af te likken. Daarnaast organiseren ze workshops en proeverijen.

Stem op Atelier Bijzondere bonen

De Pastazaak

Puur en puur Italiaans. De Pastazaak in Apeldoorn ademt culinair Italië. Van verse pasta’s in hun restaurant tot Italiaanse specialiteiten op jouw evenement.

Stem op De Pastazaak

Rembrandt lunchroom & wijnbar

Rembrandt vond je eerder al aan de Hoofdstraat, maar is nu verhuisd naar de Marktstraat. Naast de lunchkaart en heerlijke Apeldoornse koffie, ligt de focus nu ook op wijn. Er zijn 15 open wijnen en zo'n 30 gesloten wijnen.

Stem op Rembrandt lunchroom & wijnbar

Detailhandel

AziBi-iBizA

Azibi-Ibiza is het merk sieraden voor de stijlvolle vrouw. Eigenhandig ontworpen oorbellen, kettingen en armbanden. Met liefde gemaakt door talentvolle mensen met een afstand tot werk.

Stem op AziBi-iBizA

RTV Stegeman

RTV Stegeman is thuis in audio, video en witgoed. Met een sterk assortiment van een beperkt aantal merken en ontzettend veel kennis daarvan, kunnen ze hun klanten de beste service bieden.

Stem op RTV Stegeman

Nawijn & Polak

Boeken, tijdschriften én food; het bekende Nawijn & Polak combineert de boekhandel met een lunchroom. Zo geniet men van een goed boek én een heerlijk vers drankje of broodje.

Stem op Nawijn & Polak

Toerisme en Horeca

Golf-en Businessclub De Scherpenbergh

Golf- en Businessclub heeft een 18-holes golfbaan, een restaurant, moderne vergaderfaciliteiten en is sterk in de organisatie van relatie golfdagen.

Stem op Golf-en Businessclub De Scherpenbergh

Julianatoren

Het leukste pretpark voor kinderen is natuurlijk de Julianatoren. Met 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en evenementen is het een fantastisch dagje uit voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar.

Stem op Julianatoren

Café de Hamer

Al zo’n 20 jaar een begrip in Apeldoorn is Café de Hamer. Hét eetcafé voor lunch, diner en een borrel. Een gezellige plek, met de kwaliteit van een restaurant.

Stem op Café de Hamer

Groothandel en Dienstverlening

Meesterlijk Geschikt

Bij Meesterlijk Geschikt houdt het niet op bij een mooi boeket. Full service is wat ze zijn. Van bloemwerk voor je personeel en klanten tot de aankleding van een evenement.

Stem op Meesterlijk Geschikt

Poel Bosbouwartikelen

Liefde voor gereedschap; dat zit bij familiebedrijf Van de Poel Bosbouw diep. Ze verkopen tuin- en bosbouwgereedschappen aan zowel bedrijven als particulieren. En zijn de grootste STIHL-showroom van Nederland.

Stem op Poel Bosbouwartikelen

Krommenhoek

Krommenhoek is een machinehandelspartner van formaat. Wereldwijd actief als totaalaanbieder van compacte en zware machines voor de bouw, industrie en logieke sector.

Stem op Krommenhoek

Industrie en Technologie

VRM

VRM is er voor elke professional op het gebied van bodem en grondwaterbeheer. Ze zijn al meer dan een eeuw specialist in leidingsystemen voor waterbeheer, energiewinning, grond- weg- en waterbouw of warmte- en koude opslag.

Stem op VRM

Bakkerij Fuite

Modern ambacht sinds 1928. Dat is hoe ze bij Fuite brood en banket bakken. Vooruitstrevend in het proces, met als resultaat heerlijke ambachtelijke producten die als warme broodjes over de toonbank gaan.

Stem op Bakkerij Fuite

Pop-up Toilet Company

Pop-Up Toilet Company is specialist in openbare toiletten en urinoirs voor de (gemeentelijke) openbare ruimte en evenementen en festivals. Van openbare toiletten tot verzinkbare sanitaire voorzieningen. En daarmee ook ijzersterk buiten Nederland.

Stem op Pop-up Toilet Company

Maatschappelijke organisaties

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis Zorg & Welzijn ondersteunt mensen met psychische, sociaal-maatschappelijke of lichamelijke hulpvragen waarbij geloof in eigen kunnen voorop staat. Als zorgorganisatie helpen zij zo’n 1.320 cliënten en 350 cliënten in de ouderen- en thuiszorg.

Stem op Riwis Zorg & Welzijn

Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn

Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn maakt de problematiek van zwerfjongeren en straatervaren-jongeren in Apeldoorn zichtbaar. Daarnaast werven ze en voeren ze acties om de situatie van deze jongeren direct te verbeteren.

Stem op Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn

Stichting Kanaalconcerten Apeldoorn

Aan de sfeervolle oevers van het Apeldoorns Kanaal vinden ieder jaar de Kanaalconcerten plaats. Een gezellig, zomers evenement met fijne artiesten en lekker eten en drinken.

Stem op Stichting Kanaalconcerten Apeldoorn